No full text
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Changes in carcass and meat composition during the finishing of Belgian Blue double-muscled cull cows
Cabaraux, Jean-François; Dufrasne, Isabelle; Istasse, Louis et al.
2004In Book of absracts of the 55th Annual Meeting of the European Association for Animal Production
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Cabaraux, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Ecologie et éthologie vétérinaires
Dufrasne, Isabelle  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Changes in carcass and meat composition during the finishing of Belgian Blue double-muscled cull cows
Publication date :
2004
Event name :
55th Annual Meeting of the European Association for Animal Production
Event place :
Bled, Slovenia
Event date :
5-9 September 2004
Audience :
International
Main work title :
Book of absracts of the 55th Annual Meeting of the European Association for Animal Production
Pages :
193
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 18 May 2010

Statistics


Number of views
30 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi