No full text
Article for a general audience (Diverse speeches and writings)
Une gastronomie imaginaire entre guerre et paix Les menus fantaisie de la Grande Guerre aux années vingt
Fleurier, Nicolas
2024
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
gastronomie; menus de guerre; entre-deux-guerres
Abstract :
[fr] Les menus satiriques du première XXe siècle se situent à la croisée des chemins pris par la petite histoire et la grande, créant une sorte de gastronomie politisée qui traduit la façon dont les faits sont appréciés ou détournés par le grand public.
Disciplines :
History
Author, co-author :
Fleurier, Nicolas ;  Université de Liège - ULiège > Traverses
Language :
French
Title :
Une gastronomie imaginaire entre guerre et paix Les menus fantaisie de la Grande Guerre aux années vingt
Alternative titles :
[en] Imaginary gastronomy between war and peace Fancy menus from the Great War to the 1920s
Publication date :
15 October 2024
Journal title :
La Revue de l'AMOPA
ISSN :
2554-9987
Publisher :
Association des Membres de l'Ordre des Palmes Académiques, Paris, France
Special issue title :
N° 245
Pages :
21-23
Available on ORBi :
since 15 October 2024

Statistics


Number of views
10 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi