No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Importance of biogenic amines in adverse reactions to food
Peulen, Olivier; Dandrifosse, Guy; Deloyer, Patricia et al.
2001Final and general workshop of the concerted action entitled « Biogenically active amines in food »
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Peulen, Olivier  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Dandrifosse, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Relations académiques et scientifiques (Médecine)
Deloyer, Patricia
Loret, Suzanne
Language :
English
Title :
Importance of biogenic amines in adverse reactions to food
Publication date :
2001
Event name :
Final and general workshop of the concerted action entitled « Biogenically active amines in food »
Event organizer :
EEC COST 917
Event place :
Krems, Austria
Event date :
2001
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 10 December 2020

Statistics


Number of views
62 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi