Article (Scientific journals)
Oxygen as a key parameter in in vitro dynamic and multi-compartment models to improve microbiome studies of the small intestine?
Dufourny, Sandrine; Everaert, Nadia; Lebrun, Sarah et al.
2020In Food Research International, 133
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
1-s2.0-S0963996920301526-main.pdf
Publisher postprint (1.17 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Life sciences: Multidisciplinary, general & others
Author, co-author :
Dufourny, Sandrine ;  Université de Liège - ULiège > FARAH
Everaert, Nadia ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Ingénierie des productions animales et nutrition
Lebrun, Sarah ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA)
Didelez, Maxence
Wavreille, José ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Département GxABT
Froidmont, Eric
Rondia, Pierre
Delcenserie, Véronique ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Gestion de la qualité dans la chaîne alimentaire
Language :
English
Title :
Oxygen as a key parameter in in vitro dynamic and multi-compartment models to improve microbiome studies of the small intestine?
Publication date :
July 2020
Journal title :
Food Research International
ISSN :
0963-9969
eISSN :
1873-7145
Publisher :
Elsevier, Netherlands
Volume :
133
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 06 July 2020

Statistics


Number of views
68 (7 by ULiège)
Number of downloads
115 (5 by ULiège)

Scopus citations®
 
2
Scopus citations®
without self-citations
1
OpenCitations
 
0

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi