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Importance of n-3 PUFA consumption during pregnancy: perception discrepancies between pregnant women and gynaecologists–obstetricians in Belgium
Hoge, Axelle; Bernardy, Florence; Donneau, Anne-Françoise et al.
2019In Public Health Nutrition
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Disciplines :
Public health, health care sciences & services
Author, co-author :
Hoge, Axelle ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la santé publique > Santé publique : aspects spécifiques
Bernardy, Florence
Donneau, Anne-Françoise ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la santé publique > Biostatistique
Dardenne, Nadia  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la santé publique > Biostatistique
Degée, Sylvie
Nisolle, Michelle ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences cliniques > Gynécologie - Obstétrique
Guillaume, Michèle ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la santé publique > Epidémiologie nutritionnelle
Castronovo, Vincenzo ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Biologie générale et cellulaire
Language :
English
Title :
Importance of n-3 PUFA consumption during pregnancy: perception discrepancies between pregnant women and gynaecologists–obstetricians in Belgium
Publication date :
February 2019
Journal title :
Public Health Nutrition
ISSN :
1368-9800
eISSN :
1475-2727
Publisher :
Cambridge University Press, United Kingdom
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 22 February 2019

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