Contribution to collective works (Parts of books)
Application of image analysis in food drying
Jinorose, Maturada; Devahastin, Sakamon; Blacher, Silvia et al.
2009In Ratti, C. (Ed.) Advances in Food Dehydration
 

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Disciplines :
Food science
Chemical engineering
Author, co-author :
Jinorose, Maturada
Devahastin, Sakamon;  King Mongkut’s University of Technology Thonburi (Bangkok)
Blacher, Silvia ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences cliniques > Labo de biologie des tumeurs et du développement
Léonard, Angélique  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie appliquée > Génie chimique - Opérations physiques unitaires - Département de chimie appliquée
Language :
English
Title :
Application of image analysis in food drying
Publication date :
2009
Main work title :
Advances in Food Dehydration
Editor :
Ratti, C.
Publisher :
CRC Press
ISBN/EAN :
978-1-4200-5252-7
Pages :
63-95
Available on ORBi :
since 20 August 2009

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