Reference : Creation of universal MIR calibration by standardization of milk spectra: example of ...
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Food science
Life sciences : Animal production & animal husbandry
http://hdl.handle.net/2268/172014
Creation of universal MIR calibration by standardization of milk spectra: example of fatty acids
English
[en] Création d'équations de calibration universelles en utilisant la standardisation de l'information spectrale: exemple des acides gras
Grelet, Clément mailto [Centre wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Qualité des productions agricoles > > >]
Fernandez Pierna, Juan [Centre wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Qualité des productions agricoles > > >]
Soyeurt, Hélène mailto [Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie >]
Dehareng, Frédéric [Centre wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Qualité des productions agricoles > > >]
Gengler, Nicolas mailto [Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie >]
Dardenne, Pierre [Centre wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Qualité des productions agricoles > > >]
Aug-2014
Book of abstracts of the 65th annual meeting of the European Federation of Animal Science
Wageningen Academic Publishers
108
Yes
No
International
978-90-8686-248-1
Wageningen
Netherlands
65th annual meeting of the European Federation of Animal Science
du 25 août 2014 au 29 août 2014
European Federation of Animal Science
Copenhagen
Denmark
[en] milk ; fatty acid ; infrared
[fr] lait ; acide gras ; infrarouge
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/172014

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
presentation_eaap_grelet.pdfPublisher postprint252.6 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.