Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
No full text
External report (Reports)
Substitution du houblonnage à cru par l’adjonction d’une liqueur naturelle
Deckers, Sylvie
;
Fauconnier, Marie-Laure
2014
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/165412
Files (0)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
No document available.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Keywords :
houblonnage; brasserie; profil aromatique
Disciplines :
Food science
Chemistry
Author, co-author :
Deckers, Sylvie;
Brasserie d’Orval
Fauconnier, Marie-Laure
;
Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Language :
French
Title :
Substitution du houblonnage à cru par l’adjonction d’une liqueur naturelle
Publication date :
31 March 2014
Publisher :
ULg-GxABT
Report number :
1
Number of pages :
6
Commissioned by :
Brasserie d’Orval s.a.
Name of the research project :
Substitution du houblonnage à cru par l’adjonction d’une liqueur naturelle - Convention n°1320149
Funders :
Région wallonne [BE]
Available on ORBi :
since 10 April 2014
Statistics
Number of views
88 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi