No full text
Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
La saveur chiffrée. Ce que les nombres et les graphes font faire au goût (et réciproquement)
Vangeebergen, Thomas
2014
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Anthropology
Author, co-author :
Vangeebergen, Thomas  ;  Fonds de la Recherche Scientifique - F.R.S.-FNRS > Institut des sciences humaines et sociales - ULiège > Labo d'anthropologie sociale et culturelle (LASC)
Language :
French
Title :
La saveur chiffrée. Ce que les nombres et les graphes font faire au goût (et réciproquement)
Publication date :
05 June 2014
Event name :
Séminaire interne du LASC
Event organizer :
Lasc
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
5 juin 2014
Available on ORBi :
since 12 February 2014

Statistics


Number of views
59 (11 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi