Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
No full text
Specialised master (Dissertations and theses)
Effets d’une réduction du taux de protéines de l’aliment sur les émissions gazeuses associées à l’élevage de porcs charcutiers sur litière accumulée
Philippe, François-Xavier
2008
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/146891
Files (0)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
No document available.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Philippe, François-Xavier
;
Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Département de productions animales
Language :
English
Title :
Effets d’une réduction du taux de protéines de l’aliment sur les émissions gazeuses associées à l’élevage de porcs charcutiers sur litière accumulée
Defense date :
2008
Institution :
ULiège - Université de Liège
Degree :
Certificat de Formation doctorale
Promotor :
Nicks, Baudouin
;
Université de Liège - ULiège > Département de gestion vétérinaire des Ressources Animales (DRA)
Available on ORBi :
since 16 April 2013
Statistics
Number of views
39 (12 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi