No full text
Article (Scientific journals)
Sur la signification physiologique du sel de cuisine
Fredericq, Léon
1898In Comptes Rendus Hebdomadaires des Séances de l'Académie des Sciences, XXXV, p. 834
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Sel; Salt
Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Author, co-author :
Fredericq, Léon ;  Université de Liège - ULiège
Language :
French
Title :
Sur la signification physiologique du sel de cuisine
Alternative titles :
[en] About the physiological meaning of common salt
Publication date :
1898
Journal title :
Comptes Rendus Hebdomadaires des Séances de l'Académie des Sciences
ISSN :
0001-4036
Publisher :
Académie des Sciences Paris, Paris, France
Volume :
XXXV
Pages :
834
Commentary :
1898 Certaines informations, telles que la pagination, la tomaison et l'année de publication, peuvent comporter des erreurs.
Available on ORBi :
since 13 August 2012

Statistics


Number of views
32 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi