No full text
Article (Scientific journals)
Utilisation du pois protéagineux dans l’alimentation des porcs. Revue bibliographique. 1. Composition chimique et répercussions nutritionnelles.
Leterme, Pascal; Beckers, Yves
1989In Revue de l'Agriculture, 42, p. 469-480
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Pois potéagineux; Porcs; Alimentation
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Leterme, Pascal
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Utilisation du pois protéagineux dans l’alimentation des porcs. Revue bibliographique. 1. Composition chimique et répercussions nutritionnelles.
Publication date :
1989
Journal title :
Revue de l'Agriculture
ISSN :
0035-1296
Publisher :
Ministère de l'Agriculture, Bruxelles, Belgium
Volume :
42
Pages :
469-480
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 15 May 2012

Statistics


Number of views
50 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi