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Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Effect of dietary polyamines and amino acids on polyamine content of the rat milk
Peulen, Olivier; Dandrifosse, Guy
1999In Archives of Physiology and Biochemistry, 107 (5), p. 6
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Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Peulen, Olivier  ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Département des sciences biomédicales et précliniques
Dandrifosse, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Relations académiques et scientifiques (Médecine)
Language :
English
Title :
Effect of dietary polyamines and amino acids on polyamine content of the rat milk
Publication date :
1999
Event name :
173rd Reunion of the Belgian Association of Biochemistry and Molecular Biology
Event organizer :
Belgian Association of Biochemistry and Molecular Biology
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
1999
Audience :
International
Journal title :
Archives of Physiology and Biochemistry
ISSN :
1381-3455
eISSN :
1744-4160
Publisher :
Swets and Zeitlinger, Netherlands
Volume :
107
Issue :
5
Pages :
B6
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 10 December 2020

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