Reference : Aliments et alimentation dans les sources documentaires coptes : quatre exemples (VIe...
Scientific congresses and symposiums : Unpublished conference/Abstract
Arts & humanities : Classical & oriental studies
http://hdl.handle.net/2268/204695
Aliments et alimentation dans les sources documentaires coptes : quatre exemples (VIe-VIIIe siècles)
French
Carlig, Nathan mailto [Université de Liège > > CEDOPAL >]
29-Nov-2016
No
Yes
Pratiques et stratégies alimentaires dans l'Antiquité tardive : l'apport des sources papyrologiques et juridiques
28-29 novembre 2016
Université de Lorraine
Nancy
France
[fr] Papyrus ; Égypte ; Antinoé ; Ermitages ; Monachisme ; Alimentation
[en] Papyri ; Egypt ; Antinoopolis ; Hermitages ; Monachism ; Food
[fr] Examen de quatre documents coptes sur papyrus et ostracon provenant du sanctuaire de saint Collouthos à Antinoé et de la tombe thébaine 29, afin de mettre en évidence les aliments en circulation dans l'Égypte byzantine et arabe et leurs contextes d'utilisation.
[en] Study of four Coptic documents on papyrus and ostracon from the sanctuary of St. Colluthus at Antinoopolis and from the Theban Tomb 29, in order to highlight the type of food and their context of use in Byzantine and Early Arab Egypt.
Researchers ; Professionals ; Students ; General public ; Others
http://hdl.handle.net/2268/204695

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.