Arevalo Sureda, E., Schroyen, M., Uerlings, J., Thiry, C., Liénart, J., Sabri, A., Thonart, P., Delcenserie, V., Wavreille, J., & Everaert, N. (26 August 2023). Synbiotic administration to suckling piglets on health parameters at weaning and postweaning period [Paper presentation]. 73rd European Association for Animal Production (EAAP), Lyon, France. |
Delvigne, F., Thiry, C., Pierart, C., Majad, L., Destain, J., & Thonart, P. (29 November 2011). Evolution de la viabilité cellulaire dans les procédés de production de ferments lactiques : effet du type de bactérie sur l'évaluation par cytométrie en flux [Paper presentation]. 12ème congrès de la Société Française de génie des procédés, Lille, France. |
Thiry, C., Delvigne, F., Pierart, C., Majad, L., El Mejdoub, T., Destain, J., & Thonart, P. (2011). Evolution de la viabilité cellulaire dans les procédés de production de ferments lactiques : effet du type de bactérie sur l'évaluation par cytométrie en flux. Récents Progrès en Génie des Procédés, 101. Peer reviewed |
Vandeplas, S., Dubois Dauphin, R., Thiry, C., Beckers, Y., Welling, G. W., Thonart, P., & Thewis, A. (August 2009). Efficiency of a Lactobacillus plantarum-xylanase combination on growth performances, microflora populations, and nutrient digestibilities of broilers infected with Salmonella Typhimurium. Poultry Science, 88 (8), 1643-1654. doi:10.3382/ps.2008-00479 Peer Reviewed verified by ORBi |
Benkerroum, N., Daoudi, A., Hamraoui, T., Ghalfi, H., Thiry, C., Duroy, M., Evrard, P., Weber, D., & Thonart, P. (2005). Lyophilized Preparations Of Bacteriocinogenic Lactobacillus Curvatus And Lactococcus Lactis Subsp Lactis As Potential Protective Adjuncts To Control Listeria Monocytogenes In Dry-Fermented Sausages. Journal of Applied Microbiology, 98 (1), 56-63. doi:10.1111/j.1365-2672.2004.02419.x Peer Reviewed verified by ORBi |