Publications and communications of Christel Belleflamme

Godrie, T., Di Tanna, S., Helleputte, M., Belleflamme, C., & Sindic, M. (2009). Microbiological state of the art of walloon farm raw milk butter (2006 – 2009). In Fourteenth conference on food microbiology.

Belleflamme, C., Di Tanna, S., Moerman, J., & Sindic, M. (2007). Mise en place de l’autocontrôle : ce que cela implique dans vos exploitations. Wallonie Elevages.

Belleflamme, C., Di Tanna, S., & Sindic, M. (2006). Le risque listeria monocytogenes pour la transformation laitière fermière. Filière Ovine et Caprine.

Belleflamme, C. (2005). La sécurité alimentaire des produits fermiers. Filière Ovine et Caprine.

Belleflamme, C., Di Tanna, S., Anceau, C., & Sindic, M. (2004). Control of listeria monocytogenes in dairy farms. In Proceedings of the Ninth Conference on Food Microbiology.

Belleflamme, C., Sindic, M., & Deroanne, C. (2002). Guide pratique pour la mise en place de l'autocontrôle : transformation de produits laitiers à la ferme.