Publications and communications of Guy Janssens

Schallier, S., Li, C., Lesuisse, J., Janssens, G., Everaert, N., & Buyse, J. (2019). Dual-energy X-ray absorptiometry is a reliable non-invasive technique for determining whole body composition of chickens. Poultry Science. doi:10.3382/ps/pez013

Pauwels, J., Taminiau, B., Janssens, G., De Beenhouwer, M., Delhalle, L., Daube, G., & Coopman, F. (2015). Cecal drop reflects the chickens' cecal microbiome, fecal drop does not. Journal of Microbiological Methods, 117, 164-70. doi:10.1016/j.mimet.2015.08.006

Janssens, G., & Steyaert, K. (2014). Tweehonderd jaar neerlandistiek aan de Université de Liège: Een geschiedenis van de oudste extramurale leerstoel Nederlands. Acco.

Swennen, Q., Everaert, N., Debonne, M., Verbaeys, I., Careghi, C., Tona, K., Janssens, G., Decuypere, E., Bruggeman, V., & Buyse, J. (2010). Effect of macronutrient ratio of the pre-starter diet on broiler performance and intermediary metabolism. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 94 (3), 375-84. doi:10.1111/j.1439-0396.2009.00918.x

Steyaert, K., & Janssens, G. (2008). Het onderwijs van het Nederlands in de Waalse provincies en Luxemburg onder koning Willem I (1814-1830). Niets meer dan een boon in een brouwketel? Bruxelles, Belgium: VUBPress.

Hiligsmann, P., Janssens, G., & Vromans, J. (Eds.). (2005). Woord voor woord, zin voor zin : Liber Amicorum voor Siegfried Theissen. Liège, Belgium: Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde.

Spinoy, E., Janssens, G., & Sereni, S. (2004). Onderzoek en praktijk in de Franstalige neerlandistiek. N/F, 4.